Pomozite svom parteneru da ostane dobar u krevetu


veybeDa li ste upoznati sa statistikom koja govori o tome kod kojih se sve muškaraca javlja problem sa doživljavanjem erekcije? Ono što bi većina u ovom trenutku pomislila, jeste da se erekcija teže postiže kod muškaraca u poznijim godinama, da je uglavnom povezana sa nekim zdravstvenim problemima, kao što su kardiovaskularni, problemi sa dijabetesom i slično. Međutim, statistike od Svetske zdravstvene organizacije govore i u drugom smeru, jer otkrivaju činjenicu koja je prilično poražavajuća, a to je da se impotencija sve više javlja kod muškaraca koji su mlađi čak i od 40 godina.
U mladosti mišići oko perineuma (područja između anusa i penisa kod muškarca) su zategnuti i jaki. Sa godinama, ovi mišići se razvlače i slabe. Mogu takođe oslabiti i nakon operacije prostate, problema sa crevima ili bešikom, ali i iz drugih razloga.
Slabljenje perinealnih mišića može negativno uticati na kontrolu bešike, ali i na seksualni život. Srećom, kao što možete jačati mišiće ruku i nogu kroz gimnastičke vežbe, tako možete jačati i mišiće perineuma.

Kod muškaraca, ove vežbe pomažu jačanje perinealnih mišića - istih onih mišića koji se koriste za zadržavanje mokrenja. Pored toga, perinealni mišići:

  • omogućavaju da se penis ispuni krvlju tokom erekcije, 
  • grče se tokom ejakulacije,
  • pomažu da se mokraćna cev isprazni nakon uriniranja.
Vežbe za jačanje perinealnih mišića mogu pomoći kod problema sa erekcijom, kao i kod prerane ejakulacije. Mogu čak pojačati intenzitet orgazma. Kod muškaraca u srednjim godinama mogu sprečiti pojavu impotencije, koja sve više pogađa muškarce već u četrdesetim!

Vežbe su jednostavne za izvođenje, potpuno bezbolne, a možete ih uključiti u vreme vašeg opuštanja uz film ili utakmicu. Konačno, poželjno je da ih uključite u svoju dnevnu rutinu od sada pa nadalje, jer će one vaše mišiće karličnog dna održavati jakim do kraja života.

Kako se izvode vežbe za jačanje perinealnih mišića?

Zauzmite sedeći položaj, opustite se. Poželjno je da se oslobodite donjeg veša. Lagano dodirujte vaš penis dok ne dođe u stanje erekcije. U izvođenju ove vežbe vam može pomoći i vaša partnerka. Uz laganu stimulaciju održavajte erekciju od 5 do 10 minuta. Ukoliko vam je blizu vrhunac, trudite se da odložite ejakulaciju. Obavestite vašu partnerku kako bi smanjila stimulaciju. Nakon 10 minuta, prekinite stimulaciju. Neka vaš penis izađe iz stanje erekcije. Odmorite nekoliko minuta pa ponovite proces. Vežbe možete ponavljati u seriji do 10 puta. Na samom početku primene ove vežbe možda nećete moći da uradite više od dva do tri ponavljanja, ali nemojte da vas to obeshrabri sve je stvar treninga.

U ovoj vežbi cilj je postići erekciju i pre nego što se desi ejakulacija, treba da se prekine sa stimulacijom, što znači u toku vežbanja ne sme da se završi srećnim krajem. Možda deluje kao mučenje bez poente, ali i te kako je korisno.

Ako nastavite da radite ove vežbe koje zapravo zarobljavaju krv u vašem penisu, to će istegnuti tkivo i učiniti da vaš penis vremenom izgleda sve veći. Zapravo, ovaj rast je uzrokovan ili istezanjem i povlačenjem tkiva sa spoljašnje strane, takođe poznatim i kao produžeci penisa; ili pritiskom krvlju iznutra.
Redovnim vežbanjem sam mišić se tako neće vremenom opuštati, već će biti zategnut tačno koliko je potrebno, a to će ujedno obezbediti erekciju na duže staze koja vam je potrebna.

jtemplate.ru - free extensions Joomla