Kamasutra

Ovo je praktični video priručnik za slobodno uživanje u seksu, bez predrasuda i tabua, sa ciljem da se u seksualnim veštinama pronađe pravi božanski spoj koji opisuje originalna Kamasutra.
Kamasutra je, dakle, namenjena svima koji žele da steknu ljubavne veštine, bili u braku ili ne. Ona nije namenjena razuzdanima koji žele da poboljšaju seksualni život.
U Kamasutri se problemi koji se odnose na veličinu muškog i ženskog polnog organa tretiraju kao prirodna stvar koja utiče na harmoniju seksualnog odnosa. Govori se o ulozi mašte tokom odnosa, intenzitetu telesne želje, vremenu koje treba izdvojiti za odnose… Nabrojane su brojne varijante zagrljaja, poljubaca i naravno seksualnih poza, ali i razni prateći efekti, kao što su ujedanje, grebanje noktima, nežni udarci, zvukovi (od kojih je najspontaniji “mama” u momentu vrhunca). Ako žena nije doživela orgazam, Vatsjajana predlaže da se počne ispočetka, i, u slučaju novog neuspeha, savetuje trljanje polnog organa žene sa rukama i prstima, dok se ne smiri. I trudnoća se pominje u knjizi, zatim fantazije o drugoj voljenoj osobi, opisane su igre sa ustima i analna penetracija. 

Međutim, stid je smatran normalnim: žena ne treba da bude inicijator, niti je u obavezi da s neba pa u rebra prihvati intimna milovanja i penetraciju. Muž koji je izabrao devicu za ženu, treba da sačeka 3 dana pre nego što počne sa seksualnim odnosima i da se strpi još jednu nedelju kako bi se devojka navikla na odnose i kako ne bi stvorila odbojnost prema njemu ako previše žuri. Dakle, predstava o Kamasutri kao knjizi u kojoj su sadržane samo razne varijante seks poza, je pogrešna. Tek će se u knjigama nastalim posle Vatsjajanine smrti pojavljivati komentari Kamasutre i detaljisati poze koje je on naveo.
Da li možemo oceniti neku pozu navedenu u Kamasutri kao klasičnu, erotičnu ili akrobatsku? Odgovor je – ne.  Knjiga objektivno nabraja poze, bez kvalifikativnog suda o različitim figurama. Na primer: kada žena podigne butine pravo, tu pozu zovemo uspravnom. Kada podigne noge i smesti ih na ramena svog ljubavnika, dobijamo otvorenu pozu. Kada su noge savijene… Kada se muškarac osloni na zid…Kada se žena stoji četvoronoške, a muškarac iza nje. Kada jedan muškarac u isto vreme uživa sa dve žene… Zašto ovakva bezlična nabrajanja? Zato što jedna dovitljiva osoba treba da zna da razvija vrste seksualnog prilaza.

Nama, Evroplajnima, kojima su crkva i moral zabranjivali da tražimo zadovoljstvo u seksu, činjenica da su pre mnogo milenijuma smatrali banalnim učiti mlade ljude i devojke kako da njima samima i svojim partnerima učine igru tela što lepšom, deluje neverovatna.

jtemplate.ru - free extensions Joomla