Upoznajte partnera/ku, začin za vaš brak!


emiliano vittoriosi 7Z5tLMcFAQ unsplash min 770x475Možda imate najbolji seks sa partnerom, ali i pored toga svi mi imamo  neke neostvarene fantazije koje skrivamo samo za sebe. Često poželimo da to podelimo sa partnerom ali po nekada nemamo dovoljno hrabrosti ili nas je stid. Jedna od najboljih seksi igrica da upoznate svog partnera a ujedno i da vam se ispune sve vaše seksi fantazije je čuvena igrica "Šešir želja"

Svako dobija određeni broj ceduljica (5 ili 10) na kome ispišu seksualne činove ili fantazije koje bi da isproba. U 3 do 5 reniča napišite mali scenario vaše seksualne želje, a potom ih ubacite u šešir. Poslužiće i činija, ako nemate šešir. Nasumično izvlačite ceduljice i ostvarujte želje ispisane na njima. To može da traje danima ili nedeljama, a možete i odmah da ispucate sve, u zavisnosti koliko vremena imate, mada je bolje kada igra duže traje. Na ovaj način iskazaćete svoje divlje fantazije koje jednostavno ne možete da prevalite preko usta. Takođe, veoma je bitno da znate granice – ne stavljajte na papir ništa za šta pouzdano znate da vaš partner ne voli ili ne želi da radi. Ovo ne mora da bude pravilo, možda imate iste seksualne fantazije, a kako ćete da saznati ako vašu fantaziju ne stavite na papir. Ali ipak imajte na umu možda će vaš/a partner/ka to i uraditi, ali neće biti kao što ste očekivali. Kada je nekom neprijatno, to se vidi u performansu i smorićete se oboje. Ako vas nešto plaši ili vam je odbojno, pitajte partnera što ga kod te fantazije najviše uzbuđuje pa onda pokušajte izvesti taj scenario u nekom blažem vama prihvatljivom obliku.

Cilj ove igre nije da morate da ispunite svaku fantaziju, ali se potrudite da veći deo bude ispunjen, nikada ne znate šta vam se dopada dok ne probate.  Ako postoje maštarije koje su sada neizvodive zbog samoizolacije, možete da sastavite spisak želja za vreme kada se sve vrati u normalu.

jtemplate.ru - free extensions Joomla